Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز – ايرنا- مديرکل دامپزشکي استان خوزستان با بيان اينکه مردم از رهاسازي ماهي هاي قرمز در آبگيرها و رودخانه هاي خودداري کنند گفت: رهاسازي ماهي هاي قرمز و دوزيستاني مانند لاک پشت در آبگيرها سبب بهم خوردن اکوسيستم منطقه مي شود.

مصطفي کنارکوهي چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: ماهي هاي قرمز هم مانند ساير جانوران ممکن است حامل برخي آلودگي ها براي انسان ها و جانوران ديگر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاکيد بر اينکه مردم بايد از خريد لاک پشت ها پرهيز کنند، يادآور شد: رهاسازي برخي از گونه هاي لاک پشت در رودخانه ها و آبگيرها گونه هاي مفيد بومي را از بين مي برد که در نهايت امکان آسيب رساندن به اکوسيستم را به وجود مي آورد.
کنارکوهي يادآور شد: توصيه ما به شهروندان اين است که ماهي هاي قرمز را در تنگ و آکواريوم ها نگه داري کنند و براي پيشگيري از انتقال آلودگي در هنگام تعويض آب ظروف آنها، از دستکش استفاده کنند.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا با کمک شهرداري محلي براي جمع آوري ماهي هاي قرمز در نظر گرفته شده است يا خير گفت:تاکنون شهرداري در اين خصوص اقدامي نکرده و ما نيز پيشقدم نشده ايم اما اين آمادگي براي همکاري با شهرداري وجود دارد.
مديرکل دامپزشکي خوزستان افزود: مراکز مجاز توليد و تکثير ماهي هاي قرمز در هر استان زير نظر اداره کل دامپزشکي همان استان قرار دارند اما در کنار اين مراکز، برخي افراد نيز به صورت غير مجاز اقدام به تکثير و عرضه ماهي ها مي کنند که همين امر سبب افزايش احتمال آلودگي در اين گونه جانوري مي شود.
ماهي قرمز از انواع ماهي‌هاي تهاجمي است که با خوردن تخم و نوزاد ماهي‌هاي ديگر باعث کاهش جمعيت آنها مي‌شود، کارشناسان محيط زيست بارها نسبت به اين آسيب هشدار داده‌اند.
9887/6002
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مخرب دفع غیر بهداشتی پسماند‌ها به ویژه زباله‌های بیمارستانی گفت:رهاسازی مقداری از این پسماند‌ها منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و در نتیجه آلودگی محصولات و مواد غذایی می‌شود.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«فاطمه محمدبیگی» سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان آسیب‌زا بودن عدم بازیافت و یا معدوم‌سازی بهداشتی پسماند‌ها اظهار کرد:یکی از مهمترین مواردی که در فراکسیون محیط زیست مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع دفع بهداشتی پسماند‌ها به ویژه پسماند‌های عفونی و بیمارستانی است.


سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخرب بودن زباله‌های بیمارستانی افزود: این نوع پسماند‌ها به دلیل شاخص آلایندگی بسیار بالای خود می‌تواند مضرات و خطرات زیادی برای بهداشت انسان، حیوان و یا محیط انباشته شده در آن داشته باشد؛ لذا، با توجه به این موضوع، آیین نامه‌ای تدوین شده که طی آن دفع پسماند‌های بیمارستانی به شکل ویژه‌ای صورت بپذیرد.


وی تصریح کرد: هر ساله سازمان نظام پزشکی کشور با قراردادی که بین مطب‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی با سازمان دفع پسماند‌ها منعقد می‌سازد این چالش را مدیریت می‌کند. در حال حاضر ما نیازمند ارتقاء سطح استاندارد دفع پسماند‌ها و همچنین تفکیک آن‌ها از مبداء به ویژه زباله‌های بیمارستانی هستیم.


این عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: رهاسازی مقداری از پسماند‌های بیمارستانی منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و سپس آلودگی مواد و محصولات غذایی می‌شود.


مشروح گفته‌های محمدبیگی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: دفع پسماند ، پسماند مخرب ، محیط زیست ، آلودگی محیط زیست ، فاطمه محمدبیگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAG

دیگر خبرها

  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • صنعت مازندران نیم مرده است/حرائم بلای جان سوادکوه
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • خودداری شهروندان خوزستانی از نزدیک شدن به حاشیه رودخانه ها
  • یک بهله سارگپه در طبیعت مانه و سملقان رهاسازی شد