Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کرمی گفت: ماهی‌ها می‌توانند ناقل ویروس و باکتری‌ها باشند. یکی از مسائل محیط‌زیستی در زمینه این ماهی‌ها رها کردن آنها در محیط‌زیستی کشور است. این مقوله ضررهای متعدد برای محیط‌زیست به دنبال دارد.

به گزارش برنا؛ هر ساله به رسم قدیم خریداری ماهی قرمز برای سفره هفت سین انجام می‌شود. هرچند در سال‌های اخیر فعالان محیط زیست به کررات درباره مضررات نگهداری این ماهی هشدار داده‌اند، اما فروش این گونه‌ها همچنان در کشور مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد کرمی، رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش سازمان محیط زیست استان تهران درباره ماهی‌های قرمز سر سفره هفت سین به خبرنگار برنا گفت: از گذشته خریداری این گونه ماهی وجود داشته است هرچند در سال‌های اخیر شاهد افزایش میزان خریداری مار ماهی، لاک پشت، سمندرلرستانی و ... هستیم.

کرمی تاکید کرد: ماهی‌ها می‌توانند ناقل ویروس و باکتری‌ها باشند. یکی از مسائل محیط‌زیستی در زمینه این ماهی‌ها رها کردن آنها در محیط‌زیست است. این مقوله ضررهای متعدد به محیط‌زیست به دنبال دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش سازمان محیط زیست استان تهران افزود: این گونه‌ها را نمی‌توان در طبیعت رها کرد چون این ماهی‌ها پرورشی هستند و نحوه پرورش آنها مشخص نیست.

 او افزود: این مقوله می‌تواند آلودگی و بیماری‌ها را برای منابع آبی به دنبال داشته یا جزو گونه‌های مهاجم برای ایستگاه‌های رهاسازی شده باشند.

کرمی ادامه داد: شهرداری‌ها و مراکز استان موظف هستند اماکن برای نگهداری این گونه را در اختیار مردم قرار دهند تا آنها را در زیستگاه‌های طبیعی رها نکنند.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش سازمان محیط زیست استان تهران تصریح کرد: باید برای این ماهی جای مناسب ایجاد کرد تا این گونه‌ها به مراکز پرورشگاهی بازگردانده شوند.

 او تاکید کرد: هرگز این ماهی‌ها را نباید در  زیستگاه آبی کشور رها کرد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش سازمان محیط زیست استان تهران گفت: اغلب شاهد رهاسازی این ماهی‌ها در دریاچه‌ها، سد و ... هستیم. این گونه‌ها متعلق به طبیعت نیستند و آلودگی را برای طبیعت به دنبال دارند.

کرمی افزود: امکان تبدیل این ماهی‌ها به گونه‌های مهاجم وجود دارد تا گونه‌ای از آبزیان انقراض پیدا کرده و باعث از بین رفتن دیگر گونه‌ها می‌شود.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش سازمان محیط زیست استان تهران  با بیان اینکه مردم مار آبی، سمند  و لاک پشت را خریداری نکنند، گفت: در صورت مشاهده به محیط‌زیست اطلاع داده تا این حیوانات به زیستگاه اصلی خود منتقل شوند.

کرمی افزود: افراد در صورت مشاهده خرید و فروش این گونه‌ها باید به مسئولان محیط زیستی اطلاع دهند، چون بسیاری از گونه‌ها وارداتی هستند. قاچاق لاک پشت گوش قرمز ممنوع است. این گونه مهاجر برای آبزیان بومی محیط‌زیست تخریب به دنبال دارد.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماهی قرمز محمد کرمی گونه ها ماهی ها محیط زیستی لاک پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد

حسین معصوم‌زاده گفت: برابر پیگیری‌های مکرر قضایی که از سوی این اداره اراضی ملی مورد نظر که در بخش شاهرود از توابع شهرستان خلخال قرار دارد، رفع تصرف شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال افزود: اراضی تصرف شده درون محدوده منطقه حفاظت شده آق داغ قرار داشت و با ایجاد فنس مورد تصرف قرار گرفته بود اما با پیگیری‌های صورت گرفته، با حکم مقام قضایی آزادسازی شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال در ادامه از حامیان محیط زیست خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی، موضوع را از طریق شماره ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.

منطقه حفاظت شده آق داغ خلخال که ۹۳ هزار هکتار مساحت دارد، به دلیل برخورداری از تنوع زیستی و گونه‌های نادر گیاهی و جانوری از جمله انواع پرندگان شکاری، کبک، تیهو، کل و بز، پلنگ، سیاه گوش و سایر گونه‌ها تحت مدیریت اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل قرار دارد.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله اش در اقلید
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد