Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه جانوری دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان محیط زیست گفت: ماهی قرمز و لاک پشت پشت گوش قرمز گونه مهاجم حیات وحش ایران هستند و از مردم در خواست دارم از خرید و فروش این گونه‌ها و رهاسازی آن‌ها به اکوسیستم‌های طبیعی جلوگیری کنند. - اخبار اجتماعی -

سید مهدی مصطفوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در رابطه با گونه‌های مهاجم حیات وحش ایران گفت: گونه‌های غیربومی که معمولا توسط انسان به زیستگاه جدید معرفی می‌شوند و به صورت موفقی با زیستگاه جدید سازگاری پیدا می‌کنند و باعث آسیب محیط زیست، اقتصاد, سلامتی انسان و سایر موجودات شده, به عنوان گونه مهاجم شناخته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عوامل موثر در موفقیت گونه‌‌های مهاجم شامل مقاومت به شرایط محیطی، قدرت گسترش و پراکنش زیاد، فاصله نسل کوتاه و همه‌چیزخواری هستند.

وی با توجه به نزدیکی ایام عید, درباره خرید و فروش 2 گونه مهاجم که در این روزها خرید و فروش می‌شود, گفت: متأسفانه در سال‌های پیش مشاهده شده است که در این ایام 2 گونه مهاجم لاک‌پشت پشت گوش قرمز و ماهی قرمز به وفور در بازارها خرید و فروش می‌شود که این کار کاملا اشتباه است. این 2 جانور گونه مهاجم محسوب می‌شوند و باید از ورود آن‌ها به اکوسیستم جلوگیری کرد.

رئیس گروه جانوری دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان محیط زیست توضیح داد: لاک‌پشت پشت گوش قرمز که از سال 2000 اتحادیه آن ورود به طبیعت را ممنوع کرده است, رقیب لاک‌پشت برکه‌ای و لاک‌پشت فراتی که در طبیعت ایران وجود دارند محسوب می‌شود و نباید وارد اکوسیستم شود. ماهی قرمز نیز گونه‌ای غیربومی است که در صورت رهاسازی آن در آب, سبب  افزایش آلودگی و تیرگی آب, از بین بردن گیاهان آبزی و رقابت تغذیه‌ای با سایر ماهیان بومی خواهد شد.

مصطفوی خاطرنشان کرد: با این که مردم خرید این گونه‌ها را از روی مهربانی و حس مثبت انجام می‌دهند اما این کار صدمات جبران‌ناپذیری را برای اکوسیستم کشور در پی خواهد داشت. لذا از مردم درخواست می‌کنم که از خرید این 2 گونه و رهاسازی آن‌ها به اکوسیستم‌های طبیعی صرفنظر کنند.

گونه مهاجم عامل انقراض 40 درصد گونه‌های حیات وحش استتجارت بین‌المللی مهم‌ترین دلیل افزایش گونه مهاجم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لاک پشت پشت خرید و فروش گونه مهاجم ماهی قرمز گوش قرمز گونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان ۶ شاخص مهم مطرح است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان 6 شاخص مهم مطرح است که نخست وضعیت استعدادها و نیروی انسانی است که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هستند.

صفاری‌نیا ادامه داد: دوم سطح دانش فنی و دسترسی به دانش فنی در این مناطق است. سوم میزان دسترسی به بازار، چهارم چگونگی تأمین مالی، پنجم عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم و ششم شبکه‌های ارتباطی فعال در زیست بوم است.

وی تأکید کرد: شبکه‌های ارتباطی برای استارتاپ‌ها،‌ سرمایه‌گذاری و هم افزایی را به دنبال دارد. هرچقدر شاخص ها و دسترسی پذیری مناطق به صنایع بالاتر باشد آن زیست بوم فعال تر است.

رییس پارک فناوری پردیس گفت: صدها شرکت فناور در اینوتکس 2024 این زمینه را فراهم می‌کنند تا اعضا به همکاری‌های داخلی و خارجی دسترسی پیدا کنند.

وی گفت: جایزه مصطفی، المپیک فناوری و شبکه تبادل فناوری به عنوان مجموعه‌ای از رویدادهای بین‌المللی است که به آنها می‌پردازیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • طرز تهیه کباب کوبیده، ماهی سرخ شده توسط آشپز‌های عراقی (فیلم)
  • تصاویری از خرس و پلنگ در پارک ملی گلستان
  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • عکس ماکرو از حشره اجتماعی با سابقه‌ای 130 میلیون ساله
  • طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان + فیلم